Szerdai sorozatok

... avagy belekezdtem, de még nem volt alkalmam a végére érni.
Gondoltam összeszedem mára azokat a sorozatokat, amik idén már nagyon is könyörögnek a folytatásért. Vagyis reményeim szerint hamarosan olvashatom őket, vagy ha nem, akkor elvonási tüneteim lesznek:)
1. Maddox-fiúk
Mindössze egy kötet választ el attól, hogy teljes képet alkothassak a gyönyörűséges fivérekről. Bár, ha őszinte szeretnék lenni, már nem köt le annyira, mint régen. Ettől függetlenül pontot kívánok tenni az események végére, és bele szeretnék mászni az utolsó részletig is.

2. Hó, mint hamu

Ennek a hihetetlen regénynek a zavaros, és fordulatos vége miatt, már alig várom a folytatását! Elképzelésem sincs, hova futhat ki még ez a történet, de állok elébe.

3. Jók és Rosszak Iskolája
Agatha és Sophie történetének utolsó része hibádzik már csak. Talán a legizgalmasabb rész, legalábbis az előző lezárásából következtetve, lesz még pár csavar, így igen ígéretesnek tűnik. Ráadásként az első két kötetben megfigyelhető fejlődés miatt, nem kevesebbet várok az írótól, mint egy átkozottól jó befejezést, ami odabiggyeszti a vége szót.

4. Mások 
A Mások világa a mai napig elő-előkerül, eszembe jut, így ennek is alig várom már a következő részét. A kétes lezárás elég sokrétű cselekményszálat sejtet, jót s rosszat egyaránt.. Na, majd meglátjuk mi lesz ebből;)


5. Kim StoneNem is folytatást várok, hanem egy újabb rejtélyes ügyet, miután itt a részek nem összefüggőek. De természetesen Kim-féle nyomozást várok, nagy csavarokkal, agyafúrt elkövetőkkel, és megdöbbentő esetekkel. Sőt Kimet is megismerném jobban, mert kivételes egy személyiség.

6. Követők
Nem éppen ma olvastam, de azóta is lázban tart a bizonytalanság, és a tudatlanság, ami körbe lengte a könyvet. Olyan érzés, mintha sok mindent tudnék már, mégis teljes homályban tapogatózom, és keresem az összefüggéseket a szörnyűségek között. Közben pedig hajt a kíváncsiság, tehát ide a következő részt!


7. Hontalan lelkek
Ugyan kaptunk egy szinte kerek lezárást, nekem mégis maradtak kérdéseim. Képtelen vagyok ennyiben hagyni azt, ami történt. Reményeim szerint a folytatás majd valamiféle megkönnyebbülést nyújt, bár nem vagyok olyan biztos ebben, főleg mivel a horror műfaj egyik példányáról van szó.

8. Bíborhajú
Rettentő régen olvastam a sorozatot, de újabban megint vonzódom a boszorkányos sztorikhoz, így felötlött bennem, hogy ennek a történetnek sem íródott meg még a vége. Pedig elég nagy momentum beteljesedésével kecsegtetett az előző kötet, így másra nem is számítok, mint egy izgalmas folytatásra, esetleg lezárásra!


Momentán ezek a sorozatok piszkálják az agyam hátsó részét, és tartanak kétségben, mert szinte mindről elmondható, hogy a kötetek függővéggel bírnak..
Titeket melyik sorozat hálózott be? Mi nem hagyja szabadulni a gondolataitokat?
Kíváncsi vagyok!
Szép napot nektek!

Megjegyzések

Népszerű bejegyzések ezen a blogon

Guillaume Apollinaire: Tizenegyezer vessző

Tiffany Reisz: A szirén (Eredendő bűnösök 1.)

Kresley Cole - Az álmok sötét harcosa

Kresley Cole - A tél halálos csókja

Megint esik, szerda