Colleen Hoover - Finding Cinderella

Egy érzelem gazdag kiegészítés..
Ha eddig nem lett volna eléggé kerek a történet, akkor most mindenről lehullott a lepel.
A fülszövege (amit én nem olvastam el..):

Egy véletlen találkozás a sötétben pont elég ahhoz, hogy a tizennyolc éves Daniel és a véletlenül belé botló lány szerelmet valljon egymásnak. A románc azonban feltételekhez kötött: megállapodnak, hogy csupán egy órán át tart, és csak úgy tesznek, mintha.

A hatvan perc elteltével a lány éppúgy válik köddé, mint Hamupipőke. Daniel pedig igyekszik meggyőzni magát arról, hogy a történtek csak azért látszottak tökéletesnek, mert eljátszották az egészet. Ilyen csak a tündérmesékben szokott történni, ugye.

Egy évvel és egy boldogtalan kapcsolattal később viszont már kénytelen hinni benne, hogy létezik szerelem első látásra – hiszen találkozik Six-szel, a furcsa nevű lánnyal, akinek még furcsább a személyisége. Daniel számára sajnos az igaz szerelem megtalálása nem jelent egyet a happy enddel. Sőt, talán távolabb is visz tőle.

A múlt elképesztően sötét titka vajon képes-e árnyékot vetni Daniel és Six egyetlen esélyére, hogy megmentői legyenek?

Valóban mesébe illő, és varázslatos a történetük, ám van benne valami, ami mégis hétköznapivá, valóssá teszi. Lehet, hogy csak 160 oldal, mégis egy teljes történetet kapunk tele izgalmakkal, titkokkal (meglehet, hogy itt-ott kiszámítható, de tartogat meglepetéseket), és még több nevetéssel. Ám a szomorú, könnyezős részekből se szenvedünk hiányt. 
Ha egy könnyed kis limonádéra számítasz, csalódnod kell, mert nagyon komoly témákat is feszeget, még ha, a humor és a könnyedség fátylán át is szemléljük a történteket. De az teljes mértékben igaz rá, hogy romantikus, aranyos, és tuti, hogy el fogsz tőle olvadni;)
≈Hittem bennük, a szerelmükben, és a barátaikban is. Nem kellett csalódnom!
10/10

Megjegyzések

Népszerű bejegyzések ezen a blogon

Guillaume Apollinaire: Tizenegyezer vessző

Kresley Cole - Az álmok sötét harcosa

Diana Wynne Jones: Az égi palota (Palota 2.)

Tiffany Reisz: A szirén (Eredendő bűnösök 1.)

Kresley Cole - A tél halálos csókja