Felzárkózós szerda

Elnézést mindenkitől, de a napokban kicsit elmaradtam, de próbálok lépést tartani! Bár azt elmondanám, hogy egy rövid ideig inkább kedves írótársaim bejegyzései szórakoztatnak majd titeket, mintsem jómagam. Ezért ezer bocs, de igyekszem!:)

Ám a lényeg nem más, hogy megint egy Kívánság szerdával boldogítalak titeket!

Nem tudom mennyire ismeritek a Paranormalcy sorozatot, ugyanis itthon még csak egy része jelent meg... Ami kérlek titeket, pont arra volt elég, hogy egy szeletnyit kapjuk a megálmodott világból, majd az írónő az orrunkra is koppint, hogy ácsi, majd a következő részben. Tipikus "to be continuted" könyv.
Na már most, egy ideje fenem a fogam a trilógia maradék részeire, de nem merem bevállalni angolul... De könnyen lehet, hogy mire kiadják magyarul, már teljesen megőszülök. Szóval előttem egy nagy dilemma...

Magyarán nagyon szeretném a maradék két részt, hogy megtudjam mi történik Evievel meg a másolattal, meg úgy en block az egész, félig felfedezett világgal!

Itt a hátsó szövege, talán így más érdeklődését is felkelti!;)

Akármennyire is szokatlan, hogy valaki a Nemzetközi Paranormális Ellenőrző Hivatalnál dolgozik, Evie mindig is normálisnak gondolta magát. Igaz, hogy a legjobb barátnője sellő és a volt barátja tündér, most pedig egy alakváltó srácért van oda. Egyébként pedig Evie az egyedüli olyan ember a világon, aki felismeri a paranormális lényeket, akárhogy is álcázzák magukat. De a paranormális lények most sorra halnak meg és Evie álmai is hemzsegnek az ijesztő és titokzatos jóslatoktól. Gyorsan rájön, hogy összefüggés lehet a képességei és a paranormális lények pusztulása között. Nagyon is elképzelhető, hogy ő a kulcsfigura egy tündér sötét jóslatában, amely minden paranormális lény pusztulását ígéri.

Kicsit gyerekesnek, esetleg egyszerűnek tűnhet elsőre, de nem rossz, higgyétek el!

Megjegyzések

Népszerű bejegyzések ezen a blogon

Guillaume Apollinaire: Tizenegyezer vessző

Kresley Cole - Az álmok sötét harcosa

Diana Wynne Jones: Az égi palota (Palota 2.)

Tiffany Reisz: A szirén (Eredendő bűnösök 1.)

Kresley Cole - A tél halálos csókja