Becca Fitzpatrick - Hush, hush

Az újraolvasási listám következő áldozata, a Csitt, csitt-el folytatódik Becca Fitzpatricktől.
Hogy miért? Mit is mondhatnék? Mert imádom az angyali romantikát!

Vigyázat! Cselekményleírást tartalmaz.

EGY SZENT ESKÜ. EGY BUKOTT ANGYAL. EGY TILTOTT SZERELEM. A romantika nem szerepelt Nora Grey tervei között. Az iskolában egy sráchoz sem vonzódott különösebben, akármennyire is próbálta erőltetni legjobb barátnője, Vee. Aztán feltűnt Folt. Simulékony mosolyával és tekintetével, amivel mintha a lány veséjébe látna, Folt legjobb belátása ellenére is vonzza Norát. Azonban néhány rémisztő találkozás után Nora már nem tudja, kiben bízzon. Úgy tűnik, Folt mindenhol ott van, ahol ő is, és többet tud róla, mint a legközelebbi barátai. Nora nem tudja eldönteni, hogy a fiú karjaiba kellene-e omlania vagy inkább menekülni és elrejtőzni előle. És mikor megpróbál válaszokat találni, egy olyan igazságot fedez fel, ami sokkal nyugtalanítóbb, mint amit Folt közelsége okoz. Végül egy ősi csata közepén találja magát, halhatatlanok és bukottak között és mikor arra kerül a sor, hogy ki mellé álljon, a rossz választás Nora életébe kerül.

A hátsó szöveg kicsit, túlzás, még másodjára is, nemhogy elsőre... Nem kell ennyire túlizgulni a dolgot. Csak szép lassan haladni az árral, és rájönni, hogy ki hazudik, s ki nem. Mert hát valljuk be nehéz egy olyan valakiben bízni, aki nem mond magáról semmit, még az arcmimikájával sem... és ennek ellenére minket úgy olvas, mint egy nyitott könyvet. Sőt ez bosszantó, de ha az illető igazán szexi, akkor még nehéz is. Ez a helyzet Norával is, akinek eddig, mint egy normális 16 évesnek (majdnem normális) az érdemjegyei szinten tartása körül forgott a világa. Mígnem az apját megölték, és míg az edző új padtársat nem osztott neki. Az apás szálra még nem derült fény, nem mintha a szexifiúról többet tudnánk, de az biztos, hogy nem átlagos. Folt, a rejtélyes. A különleges. Egy angyal. Az angyalok nem akarnak emberré válni, ugye?
Komolyra fordítva a szót, a folyamatos megtévesztések, titkok és rejtélyek, izgalmassá varázsolják a sztorit, a flörtölősek pedig felcsigázzák az ember, a kettő együtt, pedig kiteszi a könyvet. És ez már csak jobb lehet!
≈ Haladok a folytatás felé!
10/8

Megjegyzések

Népszerű bejegyzések ezen a blogon

Guillaume Apollinaire: Tizenegyezer vessző

Tiffany Reisz: A szirén (Eredendő bűnösök 1.)

Kresley Cole - Az álmok sötét harcosa

Kresley Cole - A tél halálos csókja

Megint esik, szerda