Kresley Cole - The Warlord Wants Forever

Nem adtam fel, így nekiestem a 0. résznek (1.?), The Warlord Wants Forevernek.
Nevezzük elő novellának, és így talán a csekély (többihez képest) oldalszám is a helyén van.
A tartalmát felesleges lenne leírni, mert már az eddigi részekből is kiderült, hogy ki Nikolai és ki Myst. De ha valaki még nem olvasta volna bármelyik részét a sorozatnak, akkor annak elmondom. Nikolai egy rendíthetetlen észt harcos, ki azért küzdött fivéreivel vállvetve évekig, hogy hazáját és családját megvédje. Azonban mindkét téren kudarcot vallott. A csatamezőn elesve találta őt meg, a trónjáról letaszított vámpírkirály és örök életet adott neki. Ezzel a képességgel a kezében sem tudta megmenteni egész családját a pestistől, legidősebb öccsével csak öccseiket tudták átváltoztatni, de azóta sem tudnak róluk semmit...(ha már olvastad a sorozatot, akkor tudod mi lett a sorsuk, Sebastian története, Conrad történet és végül Murdoché is) 

A királynak engedelmeskedve nyeri a csatákat a Szövetségben, amit alig ismer, mígnem az egyik elfoglalt várban egy érdekes rabot talál, egy valkűrt. Myst nemhogy érdekes, de sok információval rendelkezik, sőt megadta az egyetlen dolgot Nikolainak amire vágyott, újra ver a szíve. Sajnos valaki olyanért dobog, aki ezt nem viszonozza. De a sors fintora, hogy 5 évvel később újra fogoly lesz a valkűr, de ezúttal nincs túlságosan ellenére...

Nem egy nagy szám a könyv, de mindenképp jó érzéssel tölt el, hogy végre ez a szála is tiszta. Amiért szerettem, hogy végül is, ha belegondolunk velük indult el a lavina, mármint ők az elsők akiket elfogadtak, mint férje és feleség. És örülök neki, hogy ez kiharcolták maguknak!


≈Már most lehet, hogy sokat árultam el, de azért remélem így is kíváncsi maradtál!
10/8

Megjegyzések

Népszerű bejegyzések ezen a blogon

Guillaume Apollinaire: Tizenegyezer vessző

Tiffany Reisz: A szirén (Eredendő bűnösök 1.)

Kresley Cole - Az álmok sötét harcosa

Kresley Cole - A tél halálos csókja

Megint esik, szerda