Mélypont...Bane Krónikák 9. 
Emlékeztek még mennyire szerettük az előző részt. Igen? Akkor merítsetek abból az érzésből, mert ez aztán nem lett a kedvenc novellánk. 
A történet vissza ugrik az időben, méghozzá a Kör ténykedéséhez. Az eredeti sorozatban hiába ismerjük a Kör tagjait, nem igazán látjuk át mit is tettek a felkelésen kívül. Hát, most látni fogjuk, és ez fog is fájni. Magnushoz éjnek évadján egy vérfarkas kölyök ront be, hogy segítséget kérjen. Magnus rohan is, és iszonyatos dolgok közepén találja magát. A Kör tagjai akiket már jól ismerünk, Marsye, Robert, Luke és persze Valentine szinte felismerhetetlenek (jó... Valentine pont olyan fiatalnak, mint felnőttként) és most először ismerhetjük meg Stephen Herondale-t. Nem hittem volna hogy ilyet mondunk, de nem, nem mindegyik Herondale-t szeretetreméltó. Végül kapunk egy sovány kis boldog véget, de ez volt a legkomorabb Bane novella mindközül.
≈Azért némi vigaszt nyújt az elején egy elvétett kis poén, de kábé ennyi... Reméljük, hogy a következő nem hazudtolja meg a címét, és boldogabb benyomást tesz!
NinjaDeltoidmacska
 KockaCica

Megjegyzések

Népszerű bejegyzések ezen a blogon

Guillaume Apollinaire: Tizenegyezer vessző

Tiffany Reisz: A szirén (Eredendő bűnösök 1.)

Kresley Cole - Az álmok sötét harcosa

Kresley Cole - A tél halálos csókja

Megint esik, szerda