Kresley Cole - Vámpírszerető

A szünet alatt még volt időm a Halhatatlanok alkonyat után sorozat második részét is elolvasni, a Vámpírszeretőt.Ennek a résznek az elolvasása a következő részek függőjévé tett bizonyosan, ugyanis ez jóval felülmúlta az első részt és miért ne lehetne, hogy a következőkkel is megessen ugyanez?
Már az első pár oldalnál örültem, mert végül is egy Wroth testvér története és még kivel, óóó hát nem Kaderinnel? Szegény valkür pont abba szeret bele, akinek a fajtája miatt haltak meg ikertestvérei. De ácsi...Dermedtszívű Kaderinnak nincsenek érzései, de akkor hogyan? Ez a rész egy elsöprő szerelemről szól, mely az egyik félbe életet, a másikba érzéseket hozott és, mely a halált és időt kijátszva célba ért. Szerintem jogosan mondhatom, hogy happy end, csak nézőpont kérdése...Rengeteg helyet bejárunk olvasás közben a Kupának köszönhetően, de a legborzalmasabb mind közül, talán az utolsó állomás, ami (mellesleg Magyarországban található) egy tűzkígyó fészke...nem akarom lelőni a poént, így erről csak annyit, hogy szegény Bowen! És azóta is azon töprengek, hogy tényleg visszamentek-e érte, vagy sem. De nem is az a legnagyobb fájdalom a számára, hogy bennragadt valahol, hanem hogy vesztett, és ezzel a társát is elvesztette...Vagy esetleg akad még egy kulcs Rióránal? Remélem több is kiderül vagy lesz valami/bármi, ha nem a következő részben akkor valamikor!!!

≈Egészen jó érzéssel fejeztem be ezt a részt, és igenis sokkal jobb volt, mint az első. Szóval ha valaki esetleg csalódna az első részben az ne álljon meg, hanem kezdjen bele a második részbe és kellemesen fog csalódni!
10/8

Megjegyzések

Népszerű bejegyzések ezen a blogon

Jamie McGuire - Gyönyörű megváltás

Guillaume Apollinaire: Tizenegyezer vessző

Jeff Kinney: Egy ropi naplója

Anne Rice: A kárhozottak királynője (Vámpírkrónikák 3.)

Jamie McGuire - Gyönyörű esküvő