Kívánság szerda ezerrel!

Nem tudom mi jött rám, de rengeteg könyvet vennék, olvasnék egyszerre MOST!
Csak, hogy egy pár példát említsek:
1. Carina Bartsch: Cseresznyepiros nyár
Elsőre talán az jön le az embernek, hogy tipikus szerelmi sztori, de nem! Rengeteg véleményt olvastam róla, és már csak azért is el akarom olvasni. Vicces, megnyerő stb. de valahogy a vége nem tetszett mindenkinek...Összességében egyetlen dolog miatt kevésbé szimpatikus, több része van! Számomra ez azt jelenti, hogy elhúzzák előttem a mézesmadzagot, és mielőtt megkaparinthatnám, elveszik. Azaz a második részben folytatják majd...de azért egyszer elolvasom!

2. Kiersten White: Supernaturally
A Paranormalcy folytatása!!! (ez csak azok érthetik, akik olvasták)

Úgy lett vége, hogy csak azt tudtam mondani, hogy "ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ!", igen! Szóval alig bírok magammal, vajon mi lesz a folytatás? Evie elmondja Lendnek az igazat? És amúgy mi/ki Evie, mármint miért olyan fontos a tündéreknek? Remélem erre mind választ kapok hamarosan!

3. (és egyben a mostani utolsó) Katja Millay: The Sea of Tranguility
A rövid ismertető elolvasása után garantáltan beleszeret mindenki, ebbe a könyvbe. Velem legalábbis ez történt. Mindig szerettem azokat a történeteket, amik jól végződnek, vagy legalább helyreáll a lelki békém a végére! Ettől a könyvtől is ezt remélem! Két megtört fiatal, ha egymásra talál...

Megjegyzések

Népszerű bejegyzések ezen a blogon

Jamie McGuire - Gyönyörű megváltás

Guillaume Apollinaire: Tizenegyezer vessző

Jeff Kinney: Egy ropi naplója

A. O. Esther interjú – avagy bepillantás az Eszter életébe, érzéseibe és álmaiba

Jamie McGuire - Gyönyörű esküvő