Jodi Ellen Malpas - Ez a férfi/A férfi alatt

A stílusomtól egy kicsit eltérő könyvet választottam, méghozzá egy erotikus könyvet, ami nem más, mint Jodi Ellen Malpastól Ez a férfi és A férfi alatt. (a 3. része nincs még meg nekem) Amit elsősorban érdemes tudni, hogy az Ulpius-ház büszkén mondhatja magáénak, mert teljesen beleillik a kiadott könyveik sorába.

Nagyon szenvedélyes és titokzatos történet elevenedik meg előttünk, és jó pár kérdésre nem is kapunk választ, bár mit is várhatnék, ha még van több kötete. DE fontos megjegyezni, hogy nem csak az erotikáról szól, igenis egy megnyerő érzelmi száll fut mellette. Az első részben a kor a kérdés, míg a másodikban az, hogy hogyan boldogulnak majd a közös életükben. Hogy világosan fogalmazzak egy fiatal feltörekvő belsőépítész szemszögéből éljük át nem vár szerelembe esést, és akibe esik, na az a nem egy hétköznapi férfi. Nem mondom el ki, hogy ne lőjem le a poént, de annyi elég, hogy jóképű, gazdag, zűrös múlttal és ellenállhatatlan sármmal, amivel csak az a probléma, hogy az ellenkezőjét várja Ava az elején... Túlfűtött jelenetekkel, humoros megszólalássokkal, és boldog, olykor szomorú fordulatokkal megspékelt szerelmi sztori ez.

≈Nagyon tetszett, bár fellelhető némi azonosság a Szürke Ötven Árnyalatával, de MÁS, sokkal enyhébb és talán, ha szabad ilyet mondani, kisebb érzelmi háttérrel rendelkezik. Mégis szívbemarkoló, és még nem ért véget...
10/7


Megjegyzések

Megjegyzés küldése

Népszerű bejegyzések ezen a blogon

Jamie McGuire - Gyönyörű megváltás

Guillaume Apollinaire: Tizenegyezer vessző

Jeff Kinney: Egy ropi naplója

A. O. Esther interjú – avagy bepillantás az Eszter életébe, érzéseibe és álmaiba

Jamie McGuire - Gyönyörű esküvő