Spirit Bliss - Árnyékvilág

Az Árnyékvilág című könyv kerül ma terítékre, amit Spirit Bliss, egy fantasztikus magyar írónő írt.
Ez a könyv merőben más, mint azok amiket eddig olvastam, ennek az erős krimiszál lehet az oka, így ez nem is egy olyan könyv, amit bármikor levennék a polcról. Adam (a feltörekvő színész) és Camilla (egy tehetséges egyetemi tanuló) nem beszélgetését, nem barátkozását, nem randizását, azaz szerelmük kialakulását írja le. Persze ki nem hagyható a mellékszereplők botrányain kívül, a gyász, a rajongók zaklatása és az ebből kialakuló szörnyű esetek sorozata. Kezdetben a zaklatás elfogadott, mert hát minden színész részesül belőle, majd jön a véletlennek tűnő baleset, a betörés, a videó, a lövöldözés az elrablás...de, a sokk után (amit mellesleg az olvasó is fokozottan átél) minden helyreáll.
SPOILER: A könyv végén már mindent kétévnyi távlatból szemlélünk, Adaméknek gyereke születik, Juliék (Camilla legjobb barátnője és Peter, Adam pótapja és menedzsere) pedig az esküvőjükre készülődnek... aminek minden momentumát a második rész hosszan boncolgatja.
≈ A kicsit rövid beszámolómnak az az oka, hogy minden kisebb-nagyobb részlet sokat elárulna. Szóval, ha esetleg valaki el akarná olvasni, még végigizgulhatja az egészet, mint jómagam!
10/9

Megjegyzések

Népszerű bejegyzések ezen a blogon

Guillaume Apollinaire: Tizenegyezer vessző

Tiffany Reisz: A szirén (Eredendő bűnösök 1.)

Kresley Cole - Az álmok sötét harcosa

Kresley Cole - A tél halálos csókja

Megint esik, szerda